Tynaarlo F1 kampioen!

De eerste kampioen van de club, de jongens en meiden van F1.

Negen gespeeld, alle negen gewonnen. In deze klasse de beste gebleken.

Afgelopen zaterdag werd de uitwedstrijd bij FC Assen gespeeld op een groot, koud en ongezellig sportpark. Op ook nog eens een enorm groot kunstgrasveld wilden de gastheren perse zeven tegen zeven spelen. Tynaarlo drukte de thuisclub al snel terug op eigen helft en het was wachten op de doelpunten. Voordat de eerste goal viel was al twee keer de paal geraakt. Met 0-2 naar de ranja en uiteindelijk naar een 1-5 overwinning. Tijdens de penalty’s rinkelde de telefoon en was de uitslag van SVZ-Borger bekend. Met nog twee wedstrijden te gaan een voorsprong van zeven punten, kampioen dus!

Zo snel mogelijk terug naar het dorp en al toeterend en zwaaiend een ronde gedaan.

Zaterdag as na de thuiswedstrijd doen we het nog eens over. Maak het mee; aanvang 9:00u.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.