Tynaarlo babes verliezen thuis van Actief

1-2 werd het vanavond in het Tynaarlose tegen Actief. Helaas!

Trainster Lidia: “Had veel meer ingezeten. Jammer! Tweede helft hadden we meer pit, maar de bal op de paal in de handen van de keeper: in de ongeschreven voetbalwet valt die dan aan de andere kant. Maar gestreden, hoor! Op naar de volgende wedstrijd!”

Over pit gesproken: jarige job Inge keepte de zool van haar schoen!

Het enige SVT-doelpunt kwam op het conto van Daniëlle. Scheids Henk Westerhof, na afloop tegen zijn schoonzus Anita: “Zag je die poeier? Zo zie ik ze niet vaak op de zondag!”

Een van de Actief-speelsters liep een zweepslag op. Het was even improviseren met koelen, en het was even zoeken naar een verbandtrommel in de gloednieuwe kantine/MFR. Maar die vonden we. En wat voor een! Een prachtige retro metalen kist. Met daarin ook retro paracetamol! Snel de boel geüpdatet! Want gelukkig was hulp onderweg: Tineke Zweers kwam ‘op fietse’ snel naar het sportpark, en verving het drukverband van de Actieveling door een icepack. Meteen ook een reserve icepack in de verbandtrommel.

Kortom: nieuwe MFR, nieuwe verlichting, nieuwe tenues: alles in huis voor vele overwinningen! Alleen Inge nog even een paar nieuwe schoenen… :-)