Tynaarlo B1 – Eenrum B1 d.d. 18 april 2015

Afgelopen zaterdag kregen we het verre Eenrum op bezoek.

De wedstrijd stond gepland om 09.00 uur, maar op verzoek van Eenrum een beetje later als het kan.

Via Rene Veldman is dit gelijk opgelost en konden we om 11.30 uur aan de wedstrijd beginnen.

Heel veel mannen van Eenrum waren ons dankbaar dat deze wedstrijd wat later kon beginnen, wat wij ons natuurlijk voor konden stellen, het ligt ook niet naast de deur.

Na een minuut stilte werd het startsein gegeven, Eenrum speelde best goed in vergelijking met hun thuiswedstrijd  uiteindelijk hebben we toch dik verdiend gewonnen met 5-1.

Complimenten weer aan onze boys als we zo door gaan ………….

Afgelopen week ook nog even bij de training gekeken, jonge jonge wat gaat dat er om weg fantastisch om te zien, dit kan ook alleen maar met zo’n groot opkomst percentage met boys die er bijna altijd zijn.

Op naar de volgende pot zaterdag uit tegen Be Quick in Haren, wedstrijd om 15.00 uur

Leiders B1