Turnwedstrijden

Het is Januari en dat betekent dat de regionale  turnwedstrijden ook weer gaan beginnen . De jongens bijten het spits af dit seizoen , voor hun staat aanstaande zaterdag 16 Januari de eerste wedstrijd in Sporthal Koedijkslanden te Meppel op het programma. ‘s morgens in de eerste wedstrijd om 9.oo uur  komt Jako in actie.  In de derde wedstrijd om ongeveer 14.oo uur  zijn Aljan , Bram ,Sil en Alex aan de beurt en in de vierde en laatste wedstrijd mag Mart zijn kunsten laten zien.

mannen

De Meisjes hebben een week later zaterdag 23 Januari hun eerste wedstrijd van het seizoen in Sporthal de Borkerkoele te Westerbork. In de eerste wedstrijd om 8.30 staan Jolein ,Dewi ,Inge , Jade en Lianne .Daarna om ongeveer 11.20 zijn Silke ,Nora en Lieselotte aan de beurt voor hun allereerste regionale wedstrijd . Om ongeveer 14.20 begint de derde wedstrijd en daar doen Nikeh en Linde aan mee.Tenslotte is de vierde en laatste wedstrijd om ongeveer 16.50 en dan mogen Aafke en Sosha  laten zien hoe goed ze kunnen turnen.

plaatje website

Wij wensen de jongens en meisjes veel plezier en natuurlijk Succes !

.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.