Turnsters winnen 2 trofeeën  in Beilen!

Afgelopen zaterdag deden de turnsters van de keuzeoefenstof mee aan de groepsspringwedstrijden in Beilen. Linde, Jade, Lianne, Jolein en Inge, aangevuld met Chantal uit Zuidlaren, deden mee in de categorie 12 tot 16 jaar. Nadat ze vorig jaar op 1 toestel 2e waren geworden wilden ze graag voor meer gaan. Het eerste optreden begonnen ze goed op trampoline paard. Met mooie sprongen waarbij ze met 1 sprong over Linde heen moesten springen die op het paard zat. Daarna nog mooie overslagen en tipsalto’s. Goed voor een 1e plaats !!!! Op lange mat en plank kast net geen podium maar op minitrampoline hadden ze het goede ritme te pakken en lieten ze mooie sprongen zien. Ze waren enorm verrast dat ze ook dit optreden wonnen. Met 2 grote trofeeën gingen ze moe maar voldaan weer naar huis. Goed gedaan meiden, een echte teamprestatie !!

Anja