Turners SVT goed van start .

Ondanks de sneeuw en gladheid reisden de turners van SVT afgelopen zaterdag af naar Meppel voor hun eerste turnwedstrijd van het seizoen. Jako Zuurd turnde in wedstrijd 1 een goede wedstrijd. Bij de benjamins nivo 14 werd Jako 7e
In de middag wedstrijd, instap nivo 14 turnde Aljan Leiting ook een goede wedstrijd. Net als Jako een nivo hoger dan vorig jaar en er was dan ook hard op de nieuwe elementen geoefend. Aljan werd op het onderdeel sprong 3e . In het eindklassement 9e.
Bram Koobs, Alex Rona en Mart Notermans turnden in nivo 12 ook nette oefeningen. Omdat ook zij een nivo omhoog waren gegaan moesten ze flink aan de bak bij brug,rek en ringen. Vooral de krachtelementen zijn een stuk zwaarder geworden. Ze zetten hun beste beentje voor en presteerden allen naar behoren. Alex werd 10e, Bram 8e en Mart werd 7e. Helaas had Sil Geugien zich afgemeld voor de wedstrijd. De volgende wedstrijd is op 19 maart in Wildevank.
Zaterdag aanstaande turnen de meisjes hun eerste regionale wedstrijd in Westerbork.
Succes meiden!

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.