TT tribunes vegen en soppen

We gaan weer TT tribunes vegen/soppen in 2016! SVT doet al jaren werkzaamheden op de TT baan om leuke extra dingen voor de leden te kunnen bekostigen. Daarnaast natuurlijk om de contributies laag te houden en de kantine prijzen acceptabel te houden maar Dit jaar heeft de SVT weer 7 data gekregen om op de TT tribunes te vegen en soms te soppen. Het levert per keer €450,= op! en vaak is het maar 2 uurtjes werk voor 15-20 vrijwilligers. Bovendien is het erg gezellig! Onderstaande data gaan we weer aan de slag:

Ma 27 juni – vegen Gymnastiek-volleybal

Za 30 juli – vegen – voetbal

Ma 1 aug – vegen – voetbal

Wo 24-8 – soppen – gymnastiek

Vertrek telkens om 18 uur vanaf de gymzaal. Even noteren op de kalender. Sporters/ouders jeugdleden worden benaderd via telefoon of leiders van de teams. Ben je (nog) niet benaderd en wil je wel graag helpen: Je kunt je aanmelden via de mail op e.leiting@home.nl. of met Wattsapp op 06-53680548 Geef aub even aan welke datum/data je kunt en of je een auto mee kunt nemen.

Meenemen: Soppen: Emmer en vaatdoek Vegen: bezem/bladblazer met motor