Toestefinales Turnen

Turnsters van SVT presteren uitstekend  op de toestelfinales in Zuidwolde !

Zaterdag 6 Juni was de laatste turnwedstrijd van dit seizoen .          In de tweede wedstrijd stonden Lianne Vroom , Inge Enting en Jade klaassens.                                                                                     Lianne had zich geplaast voor Balk en Brug                                     Inge voor vloer en sprong .                                                                     Jade voor balk ,vloer en sprong

De meiden begonnen bij balk , Jade  liet een eindelijk een mooie radslag zien en bleef staan! ze deed verder een stabiele oefening en een nette afsprong. Lianne  liet ook een hele nette oefening zien met een hele mooi rustige handstand doorrol en ook had ze weinig schoonheidsfoutjes en liet ze een mooie afsprong zien !                      een terechte  Gouden Medaille voor Lianne , Jade won het Brons !

daarna door naar vloer waar Jade een keurige vloer oefening liet zien helaas zag de jury te veel kleine foutjes waardoor ze 8ste werd, ook Inge liet een hele nette oefening zien  zij werd 10de

Bij sprong  over de pegasus liet Jade 2 keer een nette half in half uit zien en Inge 2 keer  een mooie strakke handstandoverslag  ,Jade won met haar sprongen weer een bronzen medaille !

en als laatste toestel was brug aan de beurt helaas turnde Lianne deze niet zo strak als ze kan en viel ze net buiten de prijzen .

In de vierde en laatste wedrijd kwam Dewi  Booijenga nog voor SVT uit. Zij had zich geplaast  voor Brug , helaas had Dewi geen goede dag en ging het niet  zo lekker op de brug .

Meiden goed gedaan dit is een mooie afsluiting van het seizoen met 3 medailles !

toestelfinales 2015