Toegang nieuw gebouw en parkeerruimte fietsen sportcomplex

De toegang naar het nieuwe gebouw is niet optimaal. Zeker onder de huidige weersomstandigheden. In overleg met de Provincie proberen wij hiervoor een oplossing te vinden, waardoor onze gasten en onze leden met “droge” voeten het gebouw kunnen betreden.

Een ander punt is het parkeren van de fietsen en andere tweewielers. Tot op heden werd er geparkeerd langs het pad naar het bijveld. Dit was de beste mogelijkheid, daar op de oude parkeerruimte voor fietsen container(s) stonden en dat daar ook werkzaamheden plaats vonden. Nu deze container(s) is weggehaald ontstaat er een ruimte, waar fietsen en andere tweewielers wel geparkeerd kunnen worden.

Derhalve een verzoek van het hoofdbestuur en het bestuur van de afdeling voetbal om de fietsen op die plek te stallen, die daarvoor is vrijgemaakt en niet op het pad naar het bijveld, daar die vrij moet worden gehouden voor de hulpdiensten.