SVT1-Ritola: weer twee sets in the (volleybal-)pocket!

Maandag 20 april stond er weer een wedstrijd op het programma. In deze periode spelen de dames van SVT1 bijna iedere week een volleybalwedstrijd. Goed voor het wedstrijdritme, zoveel is zeker!

Naast dat we als teams aan elkaar gewaagd zijn, zijn de dames van Ritola uit Zuidlaren ook nog eens prettig in de omgang. Altijd gezellig bij de ´borrel´ na afloop!

Net als vorige week tegen DIO uit Oosterwolde gingen we ook nu vaak gelijk op. Bij 24-24 werd het spannend in de eerste set. Een enkelverstuiking en een wissel later verloren we uiteindelijk nipt, met 24-26.

De tweede set werd uiteindelijk gewonnen met 25-21.

De derde set leken we te gaan verliezen. Gabi zei zachtjes tijdens het punten tellen: ‘Wat zou het toch mooi zijn als…’ en haar wens kwam uit! We wonnen met 26-24! Bedankt Gabi! Je mag vaker een wens doen! (En de punten tellen natuurlijk!)

De leukste actie deze set kwam overigens van Nelleke, die serveerde, achterin een pass gaf en uiteindelijk ook voorin nog iets ‘afmaakte’. Dan ben je geen libero, maar een 100% allround speelster!

actieACTIEEACTIEEEACTIEEEEACTIEEEEEACTIEEEEEEACTIEEEEEEEEACTIEEEEEEEEEACTIIIEEanja serveertBLIJderde set gewonnenpunt in derde setpunt

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.