SVT1 pakt 1 setwinst in Yde

19-2514 december, op naar Yders Hoes, in Yde dus.

We kennen deze dames en weten dat we van ze kunnen winnen. En dat doen we dan ook, althans, de eerste set. 19-25. Mede dankzij servicekanon Nelleke, die de teller lekker op laat lopen.

14 dec actieDe tweede set start met wat meer geklungel. Een opslag die eindigt buiten de lijnen of in het net. We verliezen, met ‘iets van 25-20’. We vergeten het middenstuk van het veld goed te verdedigen, en zijn te lief met brave aanvallen, in plaats van ze goed te knallen.

Vol goede moed gaan we de derde set in. Het stukje voor het sportkrantje was immers al klaar :-). We lopen eerst lekker uit en dan ineens staan we dik achter. En waarom? Geen idee. Verloren, met 25 en iets van 18.

Onze tegenstanders zijn sportief. Ellen gaat even buurten aan de andere kant van het net; we slepen haar gauw weer terug naar ons team, want ook Ellen was vanavond goed in vorm. Midaanval of spelverdelen, als de bal bij haar komt, handelt ze het af!

De scheids is absoluut niet partijdig, we hebben een paar keer (goed!) geluk.

Wel weer met plezier gespeeld, daar gaat het natuurlijk ook om. We worden steeds meer een team, en weten steeds beter wat we aan elkaar hebben. Dat is natuurlijk ook belangrijk.

En over een ding zijn we het ook eens: wij willen die MFA!

  • Met dat lekkere hoge plafond!
  • De heerlijke schone kleedkamers!
  • De vloer waar je op kunt duiken zonder hoestend en proestend letterlijk door het stof te gaan!

 

 

Hoe hoog? Zo hoog dus!

zo hoogzo hoog dus

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?

Spring naar toolbar