Dames volleybal: SVT1 klopt ADO Eext met 2-1; SVT2 klopt Roden met 0-3

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good night
That tonight’s gonna be a good, good night

Maandagavond 10 oktober. Bovenstaande tekst had de yell van alle volleyballende SVT-dames kunnen zijn. Want het werd een mooie avond!

Henno henno henno, We doen het voor Menno!

SVT1 speelde thuis tegen ADO in Eext. Al bij het inspelen hadden we het gevoel: deze kunnen we hebben! Maar, zei Mireille wijs: “Dat moeten we dan eerst nog wel even doen!” De eerste set was een inkomertje en gaven we weg. Daarna was het hek van de dam. Bij 13-0 vroeg in de tweede set vroeg de coach van de tegenpartij een time-out aan. Volgens Menno hét moment om even luid te applaudisseren (time-out = we zien het even niet meer zitten). Wij zagen het wel helemaal zitten! Set 2 werd binnen geharkt.

Best knap als je bedenkt dat Annemiek met rugpijn op paracetamol speelde en Gé ook ‘een halvie’ was, want snotterig. En toen Annemarie serveerde en Mireille daarbij vol tegen het hoofd raakte, leek het even alsof… maar Mireille schudde met haar hoofd, speelde set twee ‘met een doof oor’ en set 3 met een rood gloeiend oor… Ook missen we Anja al een tijdje als speelster, maar gelukkig is ze als coach wel heel betrokken. Vanavond kon ze er niet bij zijn, dus vandaar nog even deze yell:

Hanja hanja hanja, en deze is voor Anja!

Ergens tussen set 2 en 3 door riep scheids Menno vanaf de bok dat ook de dames van SVT2, met inleenspeelster Irene, goede zaken hadden gedaan in Roden: 3 sets gewonnen! En dus besloten wij om ook set 3 binnen te halen. Wat lukte! En dus kon iedereen tevreden aan de cola en sapjes en met een voldaan gevoel naar huis. Hossa!

  • Setstanden SVT1: 21-25, 25-13 en 25-16
  • Setstanden SVT2: 19-25, 18-25 en 17-25

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?

Spring naar toolbar