SVT volleybalsters pakken een setwinst tegen Glimmen

Het duurde even voordat het net op de goede hoogte hing en dan ook nog recht, dat blijft nog even wennen in Yde, waar we het verder prima hebben trouwens! Maar na een warming-up en het inspelen kon de wedstrijd tegen Glimmen beginnen.
De eerste set moesten we even op gang komen, maar lieten we een mooie stijgende lijn te zien. Vanuit een ruime achterstand wisten we ons op te trekken tot een eindstand van 17-25.
De volgende set gingen we in met de boodschap van trainster Thea goed in de oren geknoopt: meer rust, meer communicatie en zorg nou voor hoge ballen waar je wat mee kunt. En dat liep als een tierelier: mooie rally’s werden gespeeld, aanvallen opgezet en afgemaakt. Glimmen was sterk en wist veel op te vangen, maar toch wisten we de set te winnen met 25-18! Ook leuk voor onze supporter!
De stijgende lijn die was ingezet daalde helaas rap, de laatste set werd verloren…
Het drankje na tijd smaakte prima en we konden proosten op onze eerste gewonnen set tijdens deze competitie: op naar de volgende!
Mireille, bedankt voor de support en Irene voor het inwijden van de nieuwe fluit!