SVT spaarplaatjesactie i.s.m. Albert Heijn Zuidlaren

In overleg met de Albert Heijn zijn er 430 albums besteld t.b.v. gratis verspreiding onder de leden die individueel op een plaatje staan (de portretplaatjes). Ieder album heeft een unieke persoonlijke cover. De albums zijn per team verpakt, om het overzichtelijk te houden, en kunnen zondag 1 maart tussen 11.00 en 13.00 uur worden opgehaald bij De Spil. Kom dus gezellig langs! Lukt het niet op deze dag? Geen nood: de leiders van de diverse teams krijgen de niet-opgehaalde albums. Ben je barvrijwilliger? Dan is je contactpersoon Anneke of Jan.

Daarnaast ontvangt onze club een aantal extra, ongepersonaliseerde albums, bijvoorbeeld voor sponsoren, donateurs of leden die niet op de foto zijn gegaan maar wél graag willen sparen. Wil jij in aanmerking komen voor een van deze albums? Laat het ons dan weten via sponsoring@svtynaarlo.nl. De voorraad is beperkt, dus wie het eerst komt… Bij de Albert Heijn zullen bovendien ook voldoende albums aanwezig zijn die aangeschaft kunnen worden door degenen die ook graag een album willen hebben maar niet op een te sparen plaatje zijn afgebeeld.

Omdat de plaatjes sparen actie een lokale actie is van Albert Heijn Zuidlaren worden de plaatjes alleen uitgegeven bij de AH winkel in Zuidlaren. De online boodschappen zijn een onderdeel van Albert Heijn Zaandam en staan verder los van Albert Heijn Zuidlaren: daarom is het helaas dus niet mogelijk via online boodschappen plaatjes te sparen.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.