SVT JO11-2 kampioen

E2 & 100ste doelpunt.

Asserboys / Tynaarlo  om 10.30 uur voetballen.

De eind stand is geworden  2/22

En ieder heeft gescoord & iedereen ging mee naar achteren

En we kwamen Sinterklaas tegen

Milan & Daan

E2 KAMPIOENUH

12 november 2016  was het al zover. Het eerste kampioenschap van dit seizoen was een feit.

Na een leuke wedstrijd tegen FC Assen met goed en leuk voetbal 8-4 winst, en dat zonder onze geblesseerde Jesper Koops.

In de kantine werd dit uiteraard gevierd met patat en een snack. Daarna toeterend door het dorp. Wat zijn ze trots op hun medaille.

Al snel bleek dat de jongens te goed waren voor deze competitie.

In het begin van de competitie was het even puzzelen voor de leiders met een nieuw team.

Een onbekende voetballer Romke, twee  Fjes Kyano en Daan, voor het eerst spelend in de E2 Milan en Jesper K. daarbij de ervaren E2 spelers Aljan, Nick, Stefano en Roy

hebben we mooie wedstrijden gezien waar veel goed samen gespeeld werd.

De bekerwedstrijden waren mooie potjes om te kijken waar iedereen zich het beste thuis voelde, en dat liep al snel als een trein.

De wedstrijden in de competitie  werden vaak met dubbele cijfers gewonnen. De ene x met goed spel de andere x wisten de mannen elkaar bijna blindelings te vinden. En dat was ook de insteek voor de wedstrijden, veel overspelen en een goede voorzet is net zo belangrijk als een doelpunt.

Dat was afgelopen zaterdag  ook goed te zien er werd goed en leuk gespeeld en al snel stonden we voor met 6-0. In deze wedstrijd werd ook ons 100ste doelpunt gemaakt en dit werd natuurlijk ook grootst gevierd.

Ook leuk te vermelden is dat iedereen heeft gescoord deze wedstrijd. Bij het eindsignaal van de scheidsrechter stond er 2-22 op het scorebord.

Nu op naar de zaalcompetitie en een stapje hoger,  straks op het veld hopen dat we ook sterkere tegenstanders tegen te komen een beetje meer tegenstand zou wel goed en leerzaam zijn voor de jongens.

Nu even een rustpauze, maar eerst met zijn allen naar de FC dat hebben jullie wel verdiend.

Toppers  bedankt voor het leuke seizoen.

Groetjes de leiders.

=======================================

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.