SVT JO11-1 winterkampioen!

Indelen van teams blijft toch een lastig iets in het jeugdvoetbal.
De JO11-1 van dit seizoen is beduidend minder dan het JO11-1 team van afgelopen jaar en daarom leek de 3e klasse een goede inschatting. De eerste competitiewedstrijden deden al vermoeden dat we best een stapje hoger hadden gekund. Dat gaan we dan nu ook beleven na het kampioensschap. Als team wordt het pittig, maar zeker een uitdagend en leerzaam seizoen. Aangezien de kwaliteitsverschillen onderling redelijk groot zijn, is de vraag hoe elk individu het zal gaan doen en ervaren.

Kampioen geworden in de derde klasse met louter overwinningen. Een handvol met dubbele cijfers, maar ook een aantal waar hard voor gewerkt moest worden.

• De 6-5 winst tegen Annen, na een 0-3 achterstand. LTC-uit, waar beide teams aan elkaar gewaagd waren.
  • FC Assen-thuis was ook veelal een gelijkopgaande wedstrijd.
  • Eext-uit, min of meer de kampioenswedstrijd. Daar waren we de hele wedstrijd beter, maar door de spanning hebben we nooit ons beste spel gespeeld.

Een team wat elkaar aanvult op veel vlakken;

• Marten als betrouwbare en meevoetballende keeper,
  • de fysieke kracht van Matthan en Milan,
  • de verbindingsspelers Kyano en Maikel,
  • Jesper K de man met de mooiste trap van allemaal,
  • het enorme loopvermogen van Ruben en Jesse,
  • de techniek en het overzicht van Jesper D en
  • het scorend vermogen van Daan.

Uiteindelijk thuis tegen LEO kampioen geworden. Veel ouders, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en vriendjes, spandoeken, vuurwerk, champagne en chocomelk, toeterende rondrit in de aanhanger, muziek en patat bij Alle en Hester. Dit alles maakte het een leuke dag.

De JO11-1 is een jonge groep met het nodige talent op het veld en ook daarbuiten is het eenheid. Dit alles gaan we nodig hebben in de tweede seizoenshelft!

Zie ook het filmpje hieronder!