Volleybaldames SVT dames 2 roemloos ten onder tegen Peize

svt-2-sept-2De eerste wedstrijd van het seizoen voor de volleybaldames van SVT 2, die vorig jaar degradeerden. En het nu moesten stellen met te weinig speelsters in hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Dus werden Gé, Tineke en Annemarie ‘ingevlogen’ om in te vallen.

Kort maar krachtig: de wedstrijd liep voor geen meter. Met 0-3 geklopt. Tegen een clubje dames van wie het OOK de eerste wedstrijd was, ooit. En van wie de oudste 70 jaar was!

Daarom goed de tips van Menno in de oren knopen:

• KISS (keep it stupidly simple!): met andere woorden, geen moeilijke acties
  • Als je niet mooi kunt pass-en naar de spelverdeelster, hoef je ook niet over mooi aanvallen na te denken. Stapje harder lopen en bovenhands pakken wat je bovenhands kunt pakken
  • Opwarmen is serious business. Houd elkaar scherp, smash, geef wat zeikballetjes, kijk wat de tegenstander doet. Kortom: bouw adrenaline op!

Over drie weken staat het altijd moeilijke ROVOC (Roden) op het menu.

Iedereen die nog weinig heeft getraind: vanaf nu iedere maandag om half 8 aan de bak! Wedstrijdritme EN teamspirit opbouwen!

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.