Volleybalteam SVT 2 pakt punt mee uit Peize

Met een stand van 6-25 pakten we de derde set. Mooie aanvallen, ruim baan voor de spelverdeelsters die alle tweede ballen prachtig pakten. Zelfs met echte duikvluchten!

Met onze over gebleven energie pakten we Peize compleet in (we tikken niet voor niks steeds die lijntjes!). Mooie prikballetjes van de buitenspeelsters, oog voor de gaten en goede opslagen, eindelijk…

Want de twee sets daarvoor lieten we veel punten schieten op dat gebied. Was het de opmerking: “Wie nu nog een bal in het net slaat, geeft morgen een rondje” nu nodig om ons op scherp te zetten?

Er worden morgen geen rondjes gegeven, maar naast het sportieve gaan we wel een keer wat leuks doen. Ook belangrijk! Want van dat sportieve word je moe en volleyballen doe je met je team, dus teambuilding staat op het programma! Naast misschien wat trainen op opslaan, bovenhands spelen en nog wat kleinigheidjes… Een team, een taak, op naar de volgende wedstrijd!