SVT 1 op de Oostermoer-tour

Rechtstreeks van het front <<appje>>:

Het begon vanmiddag al met een aanmoedigingsmail van trainer/coach Menno:

• Als je begint met de opslag: start met een dame die een gevaarlijke opslag heeft!
  • Scherp intrainen!
  • Help elkaar om de rust te bewaren!
  • Niet teveel kletsen!
  • Juichen bij een punt & positief blijven!
  • Als het even niet loopt: neem je tijd voor de opslag (hij moet erover!)
  • ‘Los’ roepen!
  • Elkaar activeren om het simpel te houden!

Etc etc, …

De mail eindigt met: ‘Hopelijk wordt het een leuke wedstrijd met duidelijke 3-0’.
Liever niet, Menno! We moeten namelijk uit… :-)
Nakauwend rijden we om 18.45 uur naar Gieten. Daar aangekomen leggen we de mail deels naast ons neer om geen onrust te kweken (maar volgende keer doen we oordopjes in met een uitwedstrijd, zodat Menno rechtstreeks aanwijzingen kan geven!).
Zekers, we hebben geluisterd:
  • We hadden een service-kanon: Nelleke. Met haar aan de opslag ging het mooi en ja hoor… veel gejuich, goed de tijd nemen voor de opslag et voila: de eerste 7 punten waren binnen! Yes!
  • En nu gingen we verder: Tineke is er met de kop bij, Anja zette mooi blocks neer en is mooi bij de vloer… onze ‘stofzuiger’ pakte alles!
  • En uiteindelijk was daar de derde set alweer, die Annemiek mooi uitspeelde!
Gezellig met zijn allen nog even nagezeten. Telefoon erbij en kijken wat de meest recente standen zijn (Tineke zette de leesbril erbij op!): 14-25, 21-25 en 10-25!
<<Einde chatgesprek>>