Succes voor de Turners van SVT !

In Wildervank werd  zaterdag de 2e herenturnwedstrijd gehouden . Na enig speurwerk naar de ingang van de sporthal gingen Geert jan , Finn L en Robin om 9 uur van start met hum wedstrijd . Na een goed geturnde wedstrijd was het in de verschillende klasses erg spannend . Finn werd in de pupillen 17 1ste . en Robin in de jeugd 17 3e. Geert jan overtrof zijn eigen mogelijkheden in de jeugd 18 en was erg verbaasd dat de gouden medaille voor hem was . In de middag wedstrijd kwamen Joost , Bo , Jako , Ben en Ewout in actie .Na een hele goede start op brug lieten de jongens ook hele mooie oefeningen op de overige 5 toestellen zien . Joost werd 4e , Jako 6e ,Ben 9e en Bo 10e. Daarnaast turnde de 6 jarige Finn F in de Benjamin 20 knappe oefeningen .hij werd 2e. de Medaille winnaars ontvingen ook nog een mooie trofee voor de competitie over 2 wedstrijden .

Finn , Robin , Geert jan , Ewout , Jako , Finn F en Joost plaatsten zich hiermee voor de districtfinale o 18 April

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.