Stem op SV Tynaarlo in de Rabo Clubsupport

De Rabobank keert een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen. Ook dit jaar doen ze dit weer d.m.v. een actie die 27 september start onder de naam “Rabo Clubsupport” (voorheen bekend als Rabo Clubkas Campagne).

Leden van de Rabobank bepalen middels een stemming (ieder lid heeft 5 stemmen) welke verenigingen een financieel steuntje krijgen. Alle Rabobank-rekeninghouders kunnen zich aanmelden als lid van de coöperatieve vereniging Rabobank. Vanaf nu kunnen ook personen ouder dan 12 jaar zich aanmelden als lid als zij een bank/spaarrekening hebben bij de Rabobank. Het kost je niets, er zitten geen verplichtingen aan, maar je mag dan wel meebeslissen over de besteding van het beschikbare bedrag (ook dit jaar weer € 150.000).

Tip: Heb je een en/of rekening en zijn jullie beiden lid, dan krijg je een extra stemkaart en de mogelijkheid van extra stemmen.

De leden ontvangen rond 25 september een stemkaart met een persoonlijke code thuisgestuurd waarmee online gestemd kan worden tussen 27 september en 10 oktober.

Steun SV Tynaarlo tijdens deze stemperiode en doneer jouw stemmen aan SV Tynaarlo. Voor de stemming staan wij geregistreerd als SV Tynaarlo afd. voetbal en SV Tynaarlo. Een stem uitbrengen is een kleine moeite en levert de club hopelijk een mooi bedrag op. Kijk op deze site voor meer informatie.

Laat uw stem niet verloren gaan en stem op SV Tynaarlo !!

Dankjewel!