Sportdagen

Opgave sportdagen 2022

Keuze voor welke sportdag (individueel):

Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei is er als onderdeel van ons Jubileumweekend SVT 75 jaar een spectaculaire zeskamp voor iedereen uit het dorp. Vrijdag vanaf 10u is er een jeugdzeskamp (tot 14 jaar) en op zaterdagmiddag vanaf 14u is de zeskamp voor iedereen van 15 jaar en ouder. Geef je op en ga in teamverband in zes verschillende onderdelen de strijd aan om de sportieve eer!

Opgave doe je individueel via deze pagina. Voor de zaterdageditie geldt: mocht je je met je familie, buren, wijkteam of sportteam als team willen opgeven, geef dan in het veld team de naam van dit team aan, dan wordt je automatisch in het juiste team ingedeeld. Een team op zaterdag bestaat 8-10 leden.

Aansluitend aan de zeskamp op zaterdag is er een gezellige bbq (aanmelding hiernaast).

BBQ reserveren

Na de sportdag op zaterdag is er om 18:00 uur een bbq georganiseerd. Hier mag iedereen zich voor opgeven, ook degene die niet met de sportdagen heeft meegedaan.

©2022 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?