Sponsorcontract jeugd SVT met Rabobank verlengd.

Sponsorcontract met Rabobank Assen – Noord-Drenthe verlengd.

Met 11 jeugdvoetbalverenigingen, waaronder sv Tynaarlo,  uit de gemeenten Tynaarlo en Aa en Hunze zijn de sponsorcontracten verlengd. In het nieuwe ledenmagazine “Dichterbij” wordt een groepsfoto met een vertegenwoordiging van alle 11 voetbalverenigingen inclusief een verslag opgenomen.

Uiteraard zijn wij zeer verheugd, dat de Rabobank Assen – Noord-Drenthe de sponsorcontracten weer heeft verlengd.

Op donderdag 15 oktober jl. vond hiervoor een fotoshoot plaats op het sportpark van Actief, waar de vertegenwoordigers van alle jeugdvoetbalverenigingen samen met de directieleden Ludo Mennes (directeur particulieren) en Corina Poldervaart (directeur bedrijfsmanagement) op de foto zijn gezet.

Na afloop van de fotoshoot ontving elke vereniging een Rabokrat met promo-materialen, die bij jeugdevent/activiteit van de Rabobank  kan worden ingezet