Sluitingsdatum Grote Club Actie

We zijn nu bijna een maand onderweg en ruim twintig verkopers hebben hun boekje ingeleverd. Dat is een hele mooie start! Een ruwe telling laat zien dan deze topverkopers nu al meer dan 220 loten hebben verkocht. Een hele mooie prestatie! Dat betekent ook dat er nog genoeg boekjes in omloop zijn die nog ingeleverd kunnen worden.

Inleveren kan tot 10 november in de inleverbox in de kantine.

Dus als je nog een boekje hebt liggen zorg er dan voor dat je bij ouders, familie en buren nog een paar loten verkoopt en lever het boekje dan zo snel mogelijk in. Heb je er heel veel werk van gemaakt en meer dan 20 loten verkocht (en die bikkels zijn er echt!) zorg er dan voor dat je naam en je achternaam duidelijk op het boekje staan. Voor mensen die meer dan 20 loten verkopen deelt de Grote Clubactie vrij kaarten en kortingsbonnen uit.

We zetten de eindsprint in!

Pytrik Notermans

Jeugd Commissie SVT

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.