RWS Dalen 11 Februari 2017

RWS A Dalen 11 februari 2017

We mochten uitslapen, Jade turnde in de tweede wedstrijd. We begonnen op brug en met een nette oefening begon de wedstrijd goed. Op balk liet Jade een zelfverzekerde oefening zien, waarbij ze er op bleef met radslag en pirouette, maar er helaas af viel met boogje. Op vloer liet ze ook duidelijk verbetering zien ten opzichte van de laatste wedstrijd, maar door een dom foutje viel de D score toch lager uit dan de vorige keer. Op sprong liet Jade twee goede sprongen zien. Jade is in haar wedstrijd 16e geworden en na twee wedstrijden van de Jun D uiteindelijk 31e geworden van de 40 deelneemsters .

Dewi turnde in de laatste wedstrijd. Zij begon op vloer en hier ging haar salto ½ beter dan ooit. Met een goed gevoel gingen we door naar sprong en ook hier was Dewi tevreden. Op brug liet ze een stabiele oefening zien die als derde hoogste cijfer werd beoordeeld. Als laatste onderdeel stond balk op het programma. Hier liet Dewi een zelfverzekerde oefening zien waarbij ze er op bleef met losse rol en radslag. De pirouette lukte helaas niet helemaal, maar door een tactische uitvoering van Dewi werd deze wel  geteld. Dewi werd vijfde en plaatste zich voor de toestelfinale brug.

De meiden hebben allebei veel verbeteringen laten zien en ook weer nieuwe elementen gezien die ze zelf willen oefenen. Een positieve ervaring voor iedereen!

Volgende week hebben de jongens een turnwedstrijd in Tweede Exloërmond.

Marleen Kamphuis.