RABOBANK Kaboutertoernooi SVT 2015

Rabobank Kaboutertoernooi SV Tynaarlo wederom een leuke middag

Afgelopen woensdagmiddag speelden vijftig F junioren van zowel Tynaarlo, VAKO en ZFC Zuidlaren een toernooi op een zonovergoten sportpark in Tynaarlo. In het verleden werd dit toernooi alleen gespeeld door “kabouters”, jonge voetballers van rond de zes jaar die voor het eerst beginnen met voetballen. Dit keer was het een mix van “kabouters” en spelers/speelsters welke al een jaar gevoetbald hebben.

Op twee kleine veldjes werd vier tegen vier gespeeld zonder keepers. Zoals verwacht bleek er weinig niveauverschil te zijn binnen beide poules. Dit leverde dus veel leuke, sportieve  en spannende wedstrijden op. Gezien de warmte was ranja tussendoor zeer welkom.

Na de bekendmaking van de einduitslag gingen alle “kabouters”en “ex-kabouters” met een leuke voetbalmiddag in de tas weer naar huis.