RABOBANK Clubkas Campagne 2017

Rabobank Clubkas Campagne 2017.

Jaarlijks kunnen verenigingen/stichtingen meedoen aan deelname van de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Met de stichting Sport en Welzijn Dorp Tynaarlo ( deze stichting beheert de exploitatie van het nieuwe (sport) gebouw) hebben wij ons hiervoor ingeschreven. Het doel is de inrichting van de kantine en het nieuwe terras uit te breiden. In deze kantine gaan en kunnen  sport en niet-sport gerelateerde activiteiten plaatsvinden. Ook dit jaar is er weer veel geld  te verdelen. (€. 100.000,-)

Met deze uitbreiding van de inrichting (bv. een extra flat screen, een beamer voor in de kantine of nieuw meubilair voor het terras  etc.) willen wij het mogelijk maken meer activiteiten voor een breder publiek te organiseren.

Het stemmen kan alleen door leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe gedaan worden.

De leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze hun stem kunnen uitbrengen. Elke stem is dus geld waard!

Van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober kunnen zij via een stemsite hun stem uitbrengen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Namens de stichting Sport en Welzijn Dorp Tynaarlo hopen wij op uw stem te mogen rekenen.

Johan Boer, Tim Aardse en Arie Dallinga

©2017 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

Spring naar werkbalk