Rabobank Clubkas Campagne 2016 is van start gegaan!

De Rabobank Clubkas Campagne is van start gegaan!

Stemmen
Vanaf dinsdag 4 oktober tot en met maandag 17 oktober kunnen alle leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Alle leden (alleen natuurlijke personen) die vóór 1 augustus 2016 lid zijn van onze bank ontvangen op 3 oktober per post een stemkaart. Op deze stemkaart staat een unieke persoonlijke code waarmee zij drie stemmen kunnen uitbrengen. Maximaal twee stemmen mogen aan dezelfde club gegeven worden.

Uiteraard hopen jullie stemmen voor Sportvereniging Tynaarlo, alle inkomsten dmv deze actie zijn welkom voor oa trainingsmateriaal en inventaris van de nieuwe kantine.

Rabobank Assen en Noord-Drenthe verdeelt dit jaar € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht).