Pubquiz: het driede ‘uit de oude doos’

Vrijdagavond 8 december was het weer zover: een pubquiz in café Centraal, georganiseerd door Stichting Tynaarlo 1200! Met 25 teams van vier personen was de kroeg afgeladen (en heel gezellig!) vol!

SVT was prima vertegenwoordigd:

• met twee dames Oeben, Gé, coach Thea en Irene (uit het winnende team BFF’s) van volleybal,
  • diverse vrijwilligers (o.a. Jan en Gerrit uit de groencommissie / inclusief Fietje uit de redactiecommissie),
  • diverse voetballers, met name uit ‘het driede’ en het vierde, en
  • een team bestaande uit vier Tynaarlo Babes (dit keer zonder roze sokken en Saskia met een kies minder…).

De heren uit het derde elftal hadden uiteraard het antwoord op de vraag ‘Welk voetbalelftal stond naakt in het weekblad AKTUEEL in week 51 2003?’ goed en gingen bij de antwoordenronde trots staan: respect, Arjen, Egbert, Jilje en Alfred!

Alfred, dubbel respect, want jij had ook nog eens het lef om in de pauzerondes drie keer in beha op het podium – volop in de spotlights – te verschijnen, waar je door de deelnemers letterlijk onder de loep werd genomen / close-up werd bestudeerd en soms zelfs een beetje bekneed! :-)