Ouder-kind voetbalavond weer geslaagd.

Het jaarlijkse ouder-kind voetbal was weer een geslaagd evenement. Het weer leek even roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk werd het een prima temperatuur.

Alle velden van de club waren druk bezet. Om 17:00u begonnen de F1 en F2 op het jeugdveld, de E1 en E2 op het bijveld en de kabouters op de grasstrook tussen de sloot en het bijveld. D1 speelde op het hoofdveld. De oudere jeugd speelde daarna ook zijn wedstrijden, al dan niet gemixed, tegen de ouders.

De BBQ’s deden het goed en voor iedereen was er wat te krijgen. We hebben weer veel spelers en ouders gezien op deze middag en dat doet ons goed.

Als laatste willen we Joke, Roelie en Ineke bedanken voor hun werk in de kantine, de bakdames en bakheren van F2 voor hun bijdrage bij de BBQ.

Tot volgend seizoen.

De Jeugdcommissie SVT