Geslaagd ouder – kind voetbal avond

Wederom een geslaagde ouder-kind voetbal avond

Traditioneel wordt er aan het einde van het seizoen afgesloten met ouder-kind wedstrijden en daarna een BBQ. Het evenement wordt georganiseerd door de jeugdcommissie.

Onder perfecte temperaturen werden al onze drie velden benut om de verschillende jeugdteams te laten spelen tegen hun ouders.  Fanatiek, maar ook ontspannen en sportief werden de wedstrijdjes gespeeld. Daarna wachtte een hapje en drankje bij de kantine. Ondertussen werden ook de meiden van OBS het Oelebred binnengehaald als kampioenen, omdat ze winnaar waren geworden van schoolvoetbal district Noord. Nu wacht het Nederlands kampioensschap in Zeist.

Rond 21:00u werd er afgesloten en de boel netjes achtergelaten.

De jeugdcommissie bedankt iedereen voor zijn komst, inzet en gezelligheid en in het bijzonder de bakkende man en vrouwen achter de BBQ en de dames achter de bar.

Tot volgend seizoen