Feestelijke opening gymzaal Tynaarlo !

SVT organiseert op 22 juni een feestelijke opening van de nieuwe gymzaal. Het heeft 2 jaar in beslag genomen maar het is prachtig geworden. De zaal is hoger ( fijn voor volleybal), breder en langer en we hebben eindelijk meer ruimte voor onze turntoestellen. Er is een hapje en drankje te verkrijgen vanaf 11.15 tot 15.00. Om 11.30 zal er op een leuke manier door leden, leiding en bestuur een officiële openingshandeling worden gedaan.  In de gymzaal zullen verschillende demo’s te zien zijn van oa gymnastiek, meisjes en jongens turnen, voorbereidend turnen en de stoere leden van Air Flow en Co. De kinderen mogen tussen de bedrijven door lekker bewegen in de gymzaal. Leden mogen ook een vriendinnetje of vriendje meenemen. Het adres is Rozenstraat 18, 9482 PP Tynaarlo. Kom gerust langs en zie hoe mooi het geworden is!