Onderlinge wedstrijd SVT !

Aanstaande vrijdagmiddag 1 Juli zijn onze eigen beroemde , gezellige maar ook spannende onderlinge wedstrijden. We beginnen om 15.00 uur met het beweegdiploma voor onze jongste gymnasten, Om 16.30 uur gaan we verder met de meisjes van alle schoolgroepen en met voorbereidend turnen.De jongens en het jongens turnen  zijn om 18.15 aan de beurt . Zaterdagmorgen  2 Juli gaan we verder met het meisjes turnen , de warming up begint om 9.15 en de opmars is om 9.30. op beide dagen is publiek van harte welkom in onze gymzaal aan de achterweg . Nieuwsgierig  naar onze vereniging en nog geen lid ? kom gewoon kijken en zie hoe gezellige het samen sporten is , je kunt dan gelijk kennis maken met het team wat de gymlessen geeft !

Het bestuur .

IMG_2020