Clubkampioenschappen van SVT

Afgelopen Zaterdag 31 Januari vond de onderlinge wedstrijd van SVT plaats in de gymzaal van Tynaarlo. Deze wedstrijd word al zo lang als de gym club bestaat gehouden. s’Morgens om 9.00 uur werd er begonnen met de turnsters. Het mooie aan deze groep turnsters is dat ze respect voor elkaars prestaties hebben, als een  meisje een moeilijk onderdeel lukt word er voor elkaar  geklapt of geven ze elkaar een high five. Er werd  goed geturnd door de meiden en de punten lagen dan soms  ook erg dicht bij elkaar , zo werd het  een spannende wedstrijd .

Bij de turnsters met verplichte oefenstof gingen de medailles naar ,

1. Aafke Enting  45,75
  2. Jolein kievit   43,70
  3. Nikêh Boer    43,30

En bij de turnsters met Keuze oefenstof naar :

1. Jade Klaassens 45,50
  2. Dewi Boijenga  44,55

Na een korte pauze ging het s ’middags verder met de gymnasten Meisjes en jongens, voorbereidend turnen en Jongens turnen. Maar voor de wedstrijd  los barste gaven de meiden van groep 7 en 8 een leuke gym demonstratie, die door het vele toegestroomde publiek  werd gewaardeerd met een groot applaus.

Ook bij de gymnasten was het erg spannend en er werd er soms een traantje gelaten omdat een oefening niet zo ging als het hoorde.

De uitslagen zijn als volgt :

Meisjes groep 3 en 4 :

1. Susan Timmer  32,30 , 2. Lisanne de Groot 30,60

Meisjes groep 5 :

1. Nieke Middelhof 32,00

Meisjes groep 7 :

1. Linde van Broek 31,90, 2. Maud Venema 31,70

Meisjes groep 8 :

1. Leanne Middelhof 35,40 , 2. Marit Slijkhuis  34,50  ,3. Celine Koobs 33,50

Meisjes voorbereidend turnen :

1. Lieselotte Vos  40,20
  2. Marieke Timmer 39,30

Jongens  groep 3 tm 5 :

1. Rowan de Groot 32,50
  2. Stijn Hoorn 30,90
  3. Marten Leiting 30,70

Jongens turnen :

1. Bram Koobs 105,50 ,
  2. Mart Notermans 105,15

Aan het eind van de middag kwamen de  peuters en kleuters in actie ,voor  het eerste deel van het beweegdiploma . De rest  van het beweeg diploma komt later in het seizoen. Tussendoor werden er ook nog prijsjes uitgereikt voor de kleurplatenactie die we met het grote gymfeest hebben gehouden. Deze waren voor  Femke de Jong, Serina Zuurd , Esmee Hendriks en Jakko Zuurd helaas waren er twee kinderen niet in staat om hun prijsje in ontvangst te nemen zij krijgen deze in de eerst volgende gymles alsnog.

Wij willen nogmaals onze leiding en de vele vrijwilligers bedanken  zonder hen is deze dag niet mogelijk .

Het bestuur.