Onderlinge turnwedstrijd SVT – VAKO – ZGV

Aanstaande zaterdag 17 December hebben de turnsters de eerste wedstrijd van het seizoen , net als voorgaande jaren beginnen we met de onderlinge wedstrijd met  SVT – VAKO  – ZGV.  Ongeveer 45 turnsters van de drie verenigingen doen mee en staan garant voor een gezellige en sportieve ochtend. Turnsters en leiding kunnen na deze wedstrijd zien of ze klaar zijn voor de regionale wedstrijden die begin volgend jaar op het programma staan . Misschien is het leuk en leerzaam voor de meisjes die op voorbereidend turnen zitten om te kijken. Natuurlijk hopen we dat er  veel meer supporters onze meiden komen aanmoedigen . En daarvoor hoeft u niet ver te rijden de wedstrijd word namelijk in sporthal de Kamp te Vries gehouden. We starten om 8.00 uur en het duurt tot ongeveer 12.00 uur .

Veel succes meiden !