Onderlinge turnwedstrijd met TGN , VAKO en ZGV

Onderlinge turnwedstrijd met TGN , VAKO  en ZGV 27 Januari,

Onze jongste turnsters deden op 27 Januari mee aan een onderlinge wedstrijd met TGN , VAKO en ZGV . Er deden 45 kinderen mee die op basis van het geboortejaar verdeeld waren over 4 niveaus . Wist je dat …….

Setta Marie  voor het eerst aan een turnwedstrijd mee deed en zij daar een hele nette brug oefening liet zien?   Nynke voor het eerst heeft geprobeerd om de koprol op balk zelfstandig te doen?   Vajen  13.300 punten haalde op sprong en dit de hoogste score in haar niveau was ?    Tessa  haar koprol heel knap alleen en zonder te vallen heeft gemaakt ?  Liz op sprong als enige ven haar turngroepje handstand platvallen op een hogere verhoging heeft gedaan ?  Julin met een goede balkoefening met een hele mooie split net naast het podium eindigde op de 4de plek?   Femke met vooral een mooie brug en vloeroefening ook eindigde op de 4de plek ?   Ellis een super nette balkoefening turnde?   Dyanne veel verbetering liet zien te opzichte van de vorige wedstrijd ?   Kim even geen “Brugdag” had maar het heel goed deed op sprong en vloer?     Floor ook mee mocht doen terwijl ze nog niet zo lang turnt ? en op haar eerste wedstrijd een mooie koprol liet zien op balk?  Feline en Aline als enigen uit 2012 al in de D2 turnden ? en Feline een mooie brugoefening liet zien en dat Aline een mooie handstand platvallen sprong die wel 14.10 punten op leverde ?

Een wedstrijd zonder juryleden echt niet mogelijk is ?  nogmaals Bedankt !!

Wij hard op zoek zijn naar nieuwe Juryleden ? en je voor meer info terecht kan bij de trainsters en het bestuur ??

Anouke en Esther.