Nieuwsbrief 24/10/2017 – Sportkrantje

Beste SVT-leden, bestuursleden, donateurs, commissieleden, …

Waarschijnlijk hebben jullie allemaal het verdrietige nieuws al vernomen van het overlijden van Willy Kruit. Jarenlang heeft Willy het sportkrantje voor SVT gemaakt.

De PR & Sponsorcommissie zal voorlopig de redactietaken van het sportkrantje op zich nemen. Het sportkrantje zal tijdelijk eens in de twee weken verschijnen.

Wij hebben daarbij ook jullie hulp nodig!

• Er is een nieuw e-mailadres voor het aanleveren van kopij: redactie@svtynaarlo.nl
  • Verstuur je tekst voor het sportkrantje uiterlijk de zondag voor het verschijnt, voor 19.00 uur.
  • Vergeet vooral niet om ook beeldmateriaal mee te sturen als het nieuws ook op de website (met link naar de Facebookpagina van SVT) mag/moet worden geplaatst.
  • Wij hebben geen compleet bestand van e-mailadressen. Geef deze nieuwe werkwijze daarom zoveel mogelijk door aan alle verenigingen, sponsoren, enz. die soms ook kopij aanleveren.
  • Wil jij het redactiewerk overnemen, of ken je iemand die dat graag zou willen doen in de toekomst? Laat het ons dan weten!
  • Het is fijn om te weten dat alle vouwers en bezorgers nog steeds willen helpen!

Namens de PR & Sponsorcommissie,

Annemarie Kapser, Lydia Pieters en Margriet Nienhuis

Download hier de digitale versie van de Nieuwsbrief 24-10-2017

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.