Sponsor Formido zet contract voort onder de nieuwe naam Kluswijs!

Formido was al sponsor van SVT. Vanaf het voorjaar van 2019 zette Bert Rona zijn Formido Bouwmarkt in Tynaarlo voort als een KlusWijs bouwmarkt. Gelukkig bleef het bedrijf onder die nieuwe naam sponsor van SVT. Inmiddels prijkt er een dubbel reclamebord langs de rand van het hoofdveld!

Omdat de Formido-formule op landelijk niveau verdwijnt, startte Rona de zoektocht naar een nieuwe doe-het-zelf formule. Vol vertrouwen is de keuze uiteindelijk gevallen op KlusWijs. Bert Rona licht zijn keuze toe: “Uiteraard hebben we meerdere formule-opties bekeken, maar de keuze voor KlusWijs hebben we aardig snel gemaakt. Het DNA en de bouwmarkten van KlusWijs passen precies bij wat wij zelf ook voor ogen hebben.”

Verfspecialist

De overgang van Formido naar KlusWijs gaat voor klanten vrijwel geruisloos. Bepaalde onderdelen van het huidige assortiment maken plaats voor nieuwe assortimenten van andere leveranciers. En met de komst van een derde mengmachine voor professionele verfsoorten, wordt KlusWijs Tynaarlo met topmerken als Wijzonol, Sigma en Sikkens, de absolute verfspecialist in de regio! Maar het belangrijkste is toch wel dat de vertrouwde gezichten en de persoonlijke service blijven. “We blijven de kwaliteit leveren die onze klanten al jaren waarderen. Ons team van vakkundige medewerkers blijft gewoon bij ons werken, alleen onder een andere formule”, aldus Rona.

En KW Wonen

Ook Bert Rona kiest voor het toevoegen van KW Wonen als shop-in-shop concept. Tynaarlo is hiermee al de 7e KlusWijs met KW Wonen. Het succesvolle concept brengt alle groepen binnen de woonbeleving prachtig bij elkaar en voegt daar de nodige topmerken aan toe, die normaliter niet binnen een bouwmarkt kunnen en mogen worden verkocht.

©2023 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?