Nieuws Jeugd Voetbalkamp Tynaarlo 2015

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOETBALKAMP

Meer dan honderd voetballers een heel weekend bij elkaar. Sportief bezig zijn, gezelligheid en als het even kan zonder dat er problemen ontstaan. Om ervoor te zorgen dat niemand last heeft van een ander en dat het voetbalkamp zonder incidenten verloopt, hebben wij de volgende regels opgesteld.

• Alle deelnemers zijn op tijd bij de desbetreffende onderdelen.
  • De deelnemers volgen de aanwijzingen van hun leider of de trainers op.
  • Het gebruik van alcohol en drugs is verboden. Als dit toch gebeurt, wordt je de toegang tot het sportpark ontzegd.
  • Er mag geen open vuur gebruikt worden in en om de tenten. Er mag niet zelf worden gebarbecued, gekookt etc.
  • In de tenten en tijdens de spelonderdelen wordt er niet gerookt
  • Men blijft tijdens het voetbalkamp op het sportveld, tenzij de organisatie anders beslist. (mocht men om een bepaalde reden toch even het sportveld moeten verlaten, dan dit eerst doorgeven aan de organisatie.)
  • Houdt het terrein samen schoon, gooi je afval in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.
  • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of eventuele ongelukken / schaden die zich tijdens het voetbalkamp kunnen voordoen.
  • De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk letsel, opgelopen tijdens het deelnemen aan het voetbalkamp.
  • Bij overtreden van het huishoudelijk reglement, c.q. het niet opvolgen van aanwijzingen van de organisatie kan tot diskwalificatie van één of meerdere onderdelen leiden.
  • In gevallen waarin het huishoudelijk reglement niet voorziet, beslist de organisatie.

Voetbalkamp Tynaarlo 2015 – 5,6 en 7 juni

Alle spelers van SVT die spelen in de E, D of C teams en/of iedereen die geboren is tussen 1-1-2000 en 31-12-2005 zijn automatisch aangemeld. Maak dus voor 1 juni 25 euro over naar NL51 ABNA 0581 1430 35 t.n.v S. Lammerts onder vermelding van de naam van de deelnemer. Kan je niet of kan je niet heel het weekend meldt het dan bij Stefan via desteeg4@hotmail.com.

BETAAL OP TIJD!!!  In het laatste krantje zullen we de namen van de spelers vernoemen die niet hebben betaald of afgemeld.

Bericht van de Kantinecommissie.
Na alle jaren kookmoeders/vaders gevraagd te hebben om bami/nasi te maken, willen wij dit jaar bij het voetbalkamp een barbecue houden voor de jeugd. Voor deze barbecue hebben wij nog wel wat vaders/moeders nodig die bereid zijn om voor ons het vlees te bakken en het eten uit te delen. De barbecue is van 16.30 tot ongeveer 19.30. Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Wanneer u zin en tijd heeft om dit te doen kan u zich opgeven bij Annet Hadders via Tel: 0646046505 of mathadders@home.nl. Mocht je een speciaal dieet hebben, een allergie voor bepaalde stoffen in het eten en/of gebruik je medicijnen waar wij van moeten weten geef dit dan door via voetbalkamptynaarlo@gmail.com.

Iedereen heel erg bedankt voor de vele jaren koken en misschien kunnen wij in de toekomst weer een beroep op u doen.

Slapen
Voor de spelers van de E1, E2 en de meiden van MD1 hebben wij een schitterende legertent beschikbaar. Jullie mogen nog niet met een eigen tent. De spelers van D1, MC1, C1 en alle overige spelers van Tynaarlo slapen in hun eigen tent. Dit jaar zullen wij een andere plek hebben voor deze tenten. In het laatste krantje zullen we jullie hier verder over inlichten.