Nieuwe hoofdsponsor SVT: Uitvaartzorg BijZonder

Links op de foto Peter Hendriks.

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering heeft Peter Hendriks van Uitvaartzorg BijZonder een driejarig contract getekend als hoofdsponsor van SVT. Een heel mooi gebaar voor onze vereniging.

Peter woont, samen met zijn vrouw Greetje en dochter Esmée, alweer 12,5 jaar in Tynaarlo. Ze zijn destijds direct donateur van SVT geworden en Esmée heeft jarenlang bij SVT op gym gezeten. Peter heeft zelf bij Rolder Boys gevoetbald en is tegenwoordig een fanatiek klootschieter, een sport die hij op hoog niveau beoefent. Peter en Greetje hebben beiden altijd in de zorg gewerkt; enkele jaren geleden heeft Peter de stap genomen om een eigen bedrijf te beginnen, Uitvaartzorg BijZonder.

Bij Uitvaartzorg BijZonder kan men uiteraard terecht voor traditionele begrafenissen en crematies, maar het ook anders: passend bij de persoon die overleden is en passend bij de naasten van deze persoon. De werkwijze van BijZonder kenmerkt zich door volledige transparantie van kosten, een individuele benadering en maatwerk. BijZonder hanteert geen winstopslag op ingekochte producten en diensten en het voordeel kan tot wel 1500 euro oplopen in vergelijking met andere ondernemers uit de regio.

• Het kantoor met inloopspreekuur is gevestigd aan de Gieterstraat 33 in Rolde.
  • Informatie- en postadres is Berkenlaan 20 in Tynaarlo.
  • Uitvaartzorg BijZonder komt indien gewenst ook bij u aan huis.
  • Voor meer informatie kun je kijken op uitvaartzorg-bijzonder.nl.

SVT wil Peter hartelijk danken voor zijn interesse in SVT en hoopt op een mooie samenwerking!

PR & Sponsorcommissie