Nieuwbouw 2017

Hoogste punt kantine bereikt!

Hoogste punt kantine bereikt!

De bouw van de kantine gaat gestaag door.  Onze projectleider heeft de vaart er goed in . Na het ophogen met zand is de fundering gemaakt, het zand geëgaliseerd en aangetrild, de isolatie voor de vloerverwarming gelegd, de bewapening en de technische installatie al geïnstalleerd, voordat de vloer gestort...

Lees verder

De vloeren in de kleedkamers en gang zijn schoon gemaakt, waarna de eerste lagen konden worden aangelegd. De douches zijn voorzien van tegels, in kleedkamer 1 en 2 zijn de witte en groene verspreid aangebracht en in de overige kleedkamers wit met muurtjes in het groen.

Op het dak zijn de zonnepanelen aangebracht, dus laat de zon maar komen. Komend weekend zullen weer vele vrijwilligers de handen uit de mouw gaan steken. O.a. voor werkzaamheden om het gebouw en werkzaamheden voor de veldverlichting.

Zowel buiten om het gebouw als in het gebouw krijgt het geheel steeds meer “kleur”.

Afgelopen dagen is er weer hard gewerkt. Het hekwerk is weggehaald, de plafonds, vloeren en afvoerputjes in de kleedkamers en gang zijn door vrijwilligers schoon gemaakt en nu en de komende weken gaan de tegelzetter en de installateur verder met hun werkzaamheden. Ook zal binnenkort een aanvang worden gemaakt met het afwerken van de vloer in de kleedkamers, gang en hal.

Het is zover. Het nieuwe gebouw glasdicht.

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwbouw. Ook het project veldverlichting is gestart. De masten zijn reeds geplaatst. Het wordt steeds duidelijker hoe het zicht vanuit het veld naar de nieuwbouw wordt. Ook de kantine zelf krijgt meer ‘body’

De bouw gaat zeer gestaag. Zicht vanuit de aanbouw kantine op de kleedkamers, contouren van een kleedkamer en de muur richting de parkeerplaats.

De binnenmuren en de gang naar de kleedkamers.

De eerste muurtjes.

Hoogste punt!!!!!

De voorbereidingen voor de fundering zijn in volle gang.

De eerste contouren van de nieuwbouw zichtbaar.

Weer een stapje verder met de ophoging.

Ophoging terrein i.o.v. de Provincie

Sloop oud gebouw

©2017 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

Log in met uw gegevens

Forgot your details?

Spring naar werkbalk