Mededelingen Afd . Gymnastiek !

Afdeling Gymnastiek ,

In de Meivakantie is er geen Gymnastiek !

Super Voute afterparty Tynaarlo op zaterdag 29 April !

Zoals bijna iedereen al wel weet word onze Gymzaal binnenkort gesloopt om ruimte te maken voor een nieuwe school en een nieuwe gymzaal .We willen in stijl afscheid gaan nemen van onze oude gymzaal  met een  Super Voute afterparty Tynaarlo .Iedereen  is van harte welkom van 16.00 tot 19..00 we zouden het super leuk vinden als  iedereen lekker vout verkleed is  maar dat hoeft niet !  wel moeten je kleding en schoenen tegen water kunnen ,het beroemde team WHAC komt heerlijke muziek draaien . Er kan tijdens het feest eten en drinken gekocht worden , maar zoals altijd is de ranja voor de kinderen gratis. We hopen op veel leden die nog een keer lekker los  gaan in de gymzaal maar hopen ook op oudleden die nog een kijkje willen nemen en zo jeugdherinneringen komen ophalen.

Het Bestuur .