laatste turnwedstrijden van onze turners

15-06-2019

Afgelopen zaterdag hebben Jako en Geert jan mee gedaan aan de toestel finales van de 3 noordelijke provincies in Harkema, Jako moest in de 2de ronde van de wedstrijd zijn brugoefening  laten zien aan de jury, en Geert jan moest wachten op de 5de ronde waarbij hij voltige oefening liet zien.

Uiteindelijk na lang wachten is Jako op een knappe 5de plaats beëindigd, En Geert-jan mocht op het podium een mooie bronzen medaille mee naar huis nemen

16-06-2019

En op de zondag waren de heren weer in het spotlight te vinden. Deze keer bij de club team wedstrijden waar de scores van al onze toppers (Bo,Ewout,Finley,Geert jan en Jako) bij elkaar werden opgeteld, hebben de jongens het ook weer super hebben gedaan uiteindelijk is Tynaarlo helaas op 1 punt verschil net 4de  geworden wat alsnog een hele mooie prestatie is.

Tot slot wil ik onze juryleden heel erg bedanken voor beide dagen