Laatste plaatjes via Albert Heijn!

Opgelet!

In verband met het Corona virus kunnen wij geen ruilbeurs organiseren dus willen wij dit graag op een andere manier doen!

Wij willen het als volgt gaan regelen:

Wij hebben een e-mail gemaakt namelijk : voetbalplaatjesahzuidlaren@gmail.com

Iedereen die nog plaatjes zoekt kan hier een mail naar sturen. Dit kan tot en met 3 mei a.s.

In je mail moet het volgende staan:

– Vereniging, teamnaam en nummer en vervolgens wie je nog zoekt met vermelding van volledige naam en teamnummer (maximaal 40 plaatjes)

– Vervolgens lever je een envelop in met je dubbele plaatjes en duidelijke vermelding op de envelop van je naam en vereniging bij de informatie balie van de Albert Heijn te Zuidlaren voor 3 mei a.s.

– Alleen verenigingsleden of andere spaarders die zowel dubbele plaatjes komen inleveren bij de informatiebalie als opvragen via de mail komen in aanmerking voor ontvangst van gemiste plaatjes. Immers zonder inruil hebben wij niet voldoende plaatjes om terug te kunnen geven/ruilen.

– Vanaf vrijdag 8 mei is het mogelijk jouw envelop met plaatjes die je nog nodig hebt om je boek compleet te maken op te halen bij de informatiebalie van de Albert Heijn te Zuidlaren.

Uiteraard doen wij onze uiterste best om zoveel als mogelijk de door jouw gewenste plaatjes bij elkaar te zoeken. Maar wij kunnen niet garanderen dat wij de door je opgevraagde plaatjes allemaal kunnen leveren.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.