Laat je zondag 10 november fotograferen in De Spil (leden én vrijwilligers van SVT!)

Kom allemaal op voetbaldag zondag 10 november naar De Spil en laat je fotograferen voor het sportplaatjesalbum van SVT, een nieuwe actie i.s.m. sponsor Albert Heijn Zuidlaren! Ben je lid van voetbal, volleybal, gym/turnen, wandelen of ben je vrijwilliger van onze mooie club? Dan ben je van harte welkom op de kiek te gaan! Fotografe Janita Arkema maakt 3 foto’s, verder vragen we je het portretrechtformulier te ondertekenen. Daarna zorgt de PR&Sponsorcommissie ervoor dat het album mooi wordt opgemaakt en kun je vanaf maandag 2 maart 2020 sparen voor de plaatjes (met een beetje geluk krijg je een setje met je eigen foto!) als je boodschappen doet bij de AH! De spaaractie duurt tot zondag 19 april 2020! Graag tot zondag de 10e!