Kampioenschap voorjaar 2014-2015 E1

SVT Kampioen-3 (2)

Al een week kampioen en nu konden we het VIEREN!!!!!

Vorige week ontstond er plotseling rumoer in de app-groep want LTC E3 had punten laten liggen tegen Rolder Boys E3, die gedurende het seizoen steeds sterker werden. Zelf voetbalden wij dit weekend niet……… Eigenlijk was dit tegen de verwachting in en gingen wij er vanuit dat het kampioenschap dan ook deze week tegen LTC E3 plaats zouden vinden. Niks was minder waar!

Dan is het toch wel een beetje raar afreizen naar een tegenstander die het ons thuis heel moeilijk had gemaakt en die je het hele seizoen volgt en ziet als concurrent. Nu ging het nergens meer om….. Uiteraard stond nog wel onze eer op het spel! We wilden natuurlijk wel ongeslagen kampioen zijn en vooral blijven. De wedstrijd zelf was snel gespeeld want de kiddo’s gooiden in de eerste helft met 4 doelpunten de zaak op slot. LTC E3 probeerde met een goede aanval, met als beloning een doelpunt, de achterstand te verkleinen. Dit mocht niet baten want alle spelers van E1 bleven scherp en er volgde nog 3 doelpunten in de tweede helft. Ook nu wist LTC E3 één keer de bal achter de keeper te leggen. Eindstand 2-7 en een zeer verdiende uit zege in Assen.

Na een kleine ceremonie op het veld mochten de kids in hun tenue de auto in want de traditionele “patat-met-een-drankje” werd al klaar gezet. Daarmee was het feest pas amper begonnen want in de zon op het hoofdveld vond de uiteindelijke uitreiking van de medailles en de bloemen plaats. De kinderen genoten volop en lieten vol trots hun bling-bling met groen-wit lint aan de aanwezigen zien. Dan resteert er nog maar één ding en dat is…… TOETEREND het dorp door! Ook daar is met volle teugen van genoten door de spelers en de leiders.

Wat is kampioen worden toch leuk!