Kaartclub al helemaal ingeburgerd in nieuwe MFR

Woensdagavond kaartavond. Voorheen in het Achterhoes, en nu dus in de nieuwe Multifunctionele Ruimte bij de sportvelden.

Roelof Jager: “Ik beman nu voor de derde keer op woensdag de bar: ik heb aangeboden om dat ‘voor vast’ te doen. Ik ken deze club mensen, heb voorheen ook met ze geklaverjast. Als het even rustig is, lees ik een krantje. En verder is het aanpoten, hoor! Zeker als er ook nog gevoetbald wordt!”

Roel zorgt voor koffie en thee, koekje d’r bij, en regelt daarna de ‘gezellige bestellingen’, mét borrelhap. “En gezellig is het… Soms tot in de kleine uurtjes…!” :-)

Of er even een foto gemaakt mag worden van de klaverjassers, om de sfeer in beeld te brengen.
“Voor in de Telegraaf en het Dagblad!”
“Echt waor?”
“Nee man!”

Roelof: “Ik ben supertrots om in zo’n mooie accommodatie vrijwilligerswerk te mogen doen! Bij deze doe ik ook een oproep aan onze leden om zich beschikbaar te stellen als vrijwilliger!”

NB: de bos bloemen op de bar is een geschenk van Reint en Janneke Boerma.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.