jonge Talenten wedstrijd SVT en Turngroep Noord

Onderlinge turnwedstijd jonge talenten SVT en Turngroep Noord.

De jongste turnsters hadden zondag 18 Januari een onderlinge wedstrijd met de jongste turnsters van Turngroep Noord. Feline {2012} , Femke[2011] , Annechien [2010] , en Anouk {2010] turnden de basisoefenstof. Feline was de jongste deelneemster en het was vandaag haar allereerste wedstrijd ,ze mocht gelijk de gouden medaille mee naar huis nemen . Ze maakte op Balk zelf een koprol zonder te vallen , erg Knap ! Femke heeft het netjes gedaan en behaalde meer punten dan haar tegenstander ze werd dan ook  1ste. Ook voor Annechien was het vandaag de eerste keer dat ze meedeed aan een wedstrijd. Ze was een beetje zenuwachtig maar heeft het erg netje gedaan en werd 1ste .. Anouk mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen. We hebben de laatste tijd veel geoefend met het springen in de plankoline  en dat heeft ze vandaag goed laten zien .Ook Anouk deed de koprol op balk alleen.

Rosa , Lynn en Mynke turnden in de categorie pre instap N3. Rosa turnde vandaag haar allereerste salto tot stand en eindigde net naast het podium op de 4de plaats ,Lynn had een hele nette vloeroefening en eindigde net na Rosa op de 5de plaats . Mynke had vanwege ziekte de afgelopen tijd wat trainingen gemist maar heeft wel erg goed haar best gedaan en alle oefeningen uitgeturnd .

Gwen en Sofie turnden in de categorie instap D1. Gwen heeft een nette wedstrijd  geturnd en is niet van de balk gevallen ze werd 2de . Sofie turnt normaal in de categorie D2 maar mocht vandaag een niveau hoger proberen . Dit betekende dat ze voor het eerst een vloer oefening op muziek moest doen en dat heeft ze heel goed gedaan ze werd knap derde . Elisha turnde in de categorie instap N3, ook zij heeft de afgelopen periode vanwege ziekte wat trainingen gemist maar ondanks dat nette oefeningen laten zien en mocht een zilveren medaille mee naar huis nemen .

Goed gedaan allemaal !

Anouk en Esther.

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.