Jeugd keepersdag bij Nw. Roden 3 mei

Jeugd-keepersdag bij v.v. Nieuw Roden

Nieuw Roden – De Drentse Keepersschool organiseert op dinsdag 3 mei (meivakantie) een keepersdag op het sportpark van v.v. Nieuw Roden. Keepers van 6 t/m 18 jaar zijn die dag van harte welkom.

De keepersdag staat onder leiding van Gerrie van Eijk. Gerrie verdedigde in zijn professionele carrière het doel van Vitesse, de Graafschap, Telstar, Go Ahead Eagles, het Schotse Aberdeen FC en het Zuid-Afrikaanse Mamelodi Sundowns FC. Bovendien maakte hij deel uit van de selectie van het nationale team van Nigeria tijdens het WK in 1994. Na zijn carrière werd Van Eijk keeperstrainer. Hij trainde ondermeer de internationals Theo Snelders (Nederland), Peter Rufai (Nigeria) en Roger de Sa (Zuid Afrika).

Hoewel keepers deel uitmaken van een team, ze nemen altijd een bijzondere positie in en hebben dan ook behoefte aan gespecialiseerde trainingen. De Drentse Keepersschool voorziet in deze behoefte.

Op dinsdag 3 mei  zijn keepers in de leeftijd van 6-18 jaar uit Roden en de verre omgeving, van harte welkom om op het Sportcomplex van de v.v. Nieuw Roden een dag lang trainingen te volgen van gediplomeerde keeperstrainers. De kosten voor deze dag zijn slechts €10,-  en een lunch en een drankje in de pauze zijn inbegrepen.  De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Aanmelden is mogelijk bij John den Hartog via het e-mailadres: jdenhartog@home.nl

 

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?