Jade Klaassens turnt in de 3de divisie 28 [JANUARI 2017]

Nadat Jade vorig seizoen op het podium stond op het Drents Kampioenschap en voldoende punten had vergaart,mocht ze dit seizoen in een divisie hoger uitkomen dan vorig jaar.Een andere opzet en strakkere regels en een hoger niveau.Vanaf de binnenkomst merkten we al dat het anders zou zijn dan anders. Jade begon bij sprong en met 2 half in half uit sprongen had ze een lekker begin van de wedstrijd. Bij brug ongelijk haalde ze alle elementen en dit was een verbetering t.o.v.de onderlinge wedstrijd in december. Met toch wel bibbers in de benen ging ze daarna de evenwichtsbalk op maar hier deed ze het prima .Zowel met pirouette als met als met radslag en boogje o.a.bleef ze op de balk! Een hele opluchting .Ze behaalde hier haar beste prestatie 15e van de 28 deelneemsters.Als laatste toestel nog de vloeroefening.Nadat de geluidsinstallatie het even liet af weten kon ze toch van start met de oefening op muziek. Een oefening met mooie salto’s en draaien.Ze wist zich prima staande te houden in deze divisie .In het eindklassement werd Jade 23e. TOP !

Anja.

Marleen , Jade en Anja .

Marleen kwam langs om naar de wedstrijd te kijken na de training.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.